OPTIMALISEREN

S. P. A. R. K. L. I. N. G. MISSIE

Onze missie

Bij Optimize zetten we ons in om de drijvende kracht te zijn achter de groei en het succes van onze klanten. We streven ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van snelheid, klantgerichtheid en dynamiek, waarbij we altijd een aanvullende partner zijn die proactief meedenkt en bijdraagt aan het realiseren van de doelen van onze klanten.

We geloven dat samenwerking, innovatie en een compromisloze toewijding aan onze klanten de sleutel zijn tot ons gezamenlijke succes. Onze bedrijfsmissie is een belofte om voortdurend te streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, zodat we onze klanten kunnen helpen om sneller en verder te gaan dan ooit tevoren, met een focus op aanvulling en ondersteuning zonder hen te belemmeren.

Daarnaast bieden we ook drie innovatieve producten aan: Optimize Mail, Optimize Host en Optimize MediaCloud. Elk product is ontworpen om jouw digitale ervaring te optimaliseren en jou te helpen slagen in een competitieve online omgeving.

Onze magische mix.

De kernwaarden van Optimize

Snelheid (S)

We leveren efficiënte en tijdige oplossingen, zodat onze klanten hun doelen sneller kunnen bereiken.

Proactief partnerschap (P)

We zijn een proactieve en meedenkende partner, gericht op het ondersteunen en versnellen van de groei van onze klanten zonder belemmeringen of onnodige verstoringen.

Aanpassingsvermogen (A)

We begrijpen dat de behoeften van onze klanten voortdurend veranderen, en we zijn bereid om ons aan te passen en te evolueren om aan die veranderende behoeften te voldoen.

Resultaatgerichtheid (R)

We zijn niet bang om out-of-the-box te denken en nieuwe ideeën te verkennen, zodat we onze klanten vooruitstrevende en effectieve oplossingen kunnen bieden.

Klantgerichtheid (K)

We stellen de behoeften en wensen van onze klanten centraal in alles wat we doen, en streven ernaar om elke klant een persoonlijke en bevredigende ervaring te bieden.

Leiderschap (L)

Ons team bestaat uit gepassioneerde en energieke professionals die voortdurend streven naar groei en verbetering, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Innovatie (I)

We geloven in de kracht van teamwork en het bundelen van onze expertise om tot de beste oplossingen en resultaten voor onze klanten te komen.

Nauwkeurige communicatie (N)

We houden open en eerlijke communicatie met onze klanten, waarbij we actief luisteren naar hun behoeften en proactief oplossingen en ideeën voorstellen.

Gedrevenheid (G)

We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, van onze diensten en producten tot onze klantenservice en interne processen.

ONZE WORKFLOW

De succesformule van Optimize

Dit is de standaard workflow die we hanteren bij elke klant. We zijn echter flexibel en passen de workflow aan aan de behoeften van de klant.

 • 1 Kennismaking

  We maken kennis met elkaar en bespreken de huidige situatie. We bespreken de doelen en de verwachtingen.

 • 2 Projectscoping

  We werken samen om de projectomvang te bepalen en stellen mogelijke oplossingen voor die aansluiten bij hun behoeften en mogelijkheden.

 • 3 Offerte

  Na goedkeuring van de projectscope stellen we een gedetailleerde offerte op, inclusief de voorgestelde oplossing, tijdslijnen en kosten.

 • 4 Prototype

  We ontwikkelen een werkend prototype van de oplossing, zodat je het concept kan valideren en feedback kan geven.

 • 5 Ontwikkeling

  We ontwikkelen de oplossing en zorgen ervoor dat deze voldoet aan de vereisten en de verwachtingen.

 • 6 Implementatie

  We implementeren de oplossing en zorgen voor de nodige opleidingen. We kijken nauw toe op de implementatie en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.

 • 7 Onderhoud

  We zorgen voor het onderhoud van de oplossing en zorgen ervoor dat deze up-to-date blijft.

Droom. Innoveer. Amuseer.

We nemen ons werk serieus, maar onszelf? Daar valt nog over te discussiëren!

 • 1 Onze guilty pleasure?

  Het perfectioneren van elk detail in onze projecten, zelfs als dit betekent dat we 's nachts doorwerken.

 • 2 Ons motto op kantoor?

  Work hard, play harder - vooral na het afronden van een project!

 • 3 Wat laat ons ineenkrimpen?

  Een belemmerende aanpak met een overdosis aan buzzwords - wij houden het liever bij een no-nonsense aanpak.

Anthony
Zaakvoerder, Veltiosi

Optimize zorgde voor excellente digitale opslossing, dit gecombineerd met een snelle en persoonlijke service maakt ons een zeer tevreden klant!

Sofie
Zaakvoerster, Antiek A tot Z

Een jonge start-up met kennis van zaken. Ze geven het beste van zichzelf.

Véronique
Jan Desmarets

Duidelijke en goed verstaanbare uitleg, steeds bereikbaar, efficient, zich aan afspraken houdend, vlotte problem solving met creatieve oplossingen op maat van de klant, goed vattend wat onder de aandacht moet gebracht worden. Listen, reshape & deliver.

LATEN WE PRATEN OVER JOUW

VOLGEND
AVONTUUR.